söndag 15 oktober 2017

chez Chastel torsdagen 12 oktober

Efter en helspäckad dag med allehanda aktiviteter som inspektion, vinkylsreparation och inte minst Champagneleverans så landade vi hemma med Färska Räkor, Hembakt mjukt LCHF-bröd och Champagneprovning.

Beurton-Vincent Brut Reserve👆

Frisk, fruktig, brödig doft med inslag av mariekex, nougat och gröna äpplen. Frisk smak med inslag av brioche, gröna äpplen och härlig mousse. En friskt, rättfram, härligt brödig Champagne perfekt för minglet, aperitif och skaldjur.

Beurton-Vincent Brut Rosé👆
Frisk, fruktig, blommig doft med inslag av röda äpplen, röda bär som röda vinbär och jordgubb. Frisk, fruktig smak med inslag av jordgubbe. En fruktig, blommig Champagne med härlig röd färg och som bär spår av Pinot Noir och Pinot Meunier och som är perfekt för minglet eller aperitif.

Beurton-Vincent Brut Millésimé👆
Frisk, fruktig och brödig doft med inslag av nougat, brioche, vanilj och gula äpplen. Frisk, fruktig, brödig smak med brioche, nougat och gula äpplen. En frisk, fruktig, djup Champagne med underbara inslag av nougat, brioche och gula äpplen. För minglet såklart men också till lite smakrikare fiskrätter som piggvar exempelvis. Varför inte till chokladtryffel.

Beurton-Vincent Brut Prestige👆
Frisk, fruktig och brödig doft med inslag av brioche, champinjoner och gula äpplen. Frisk, fruktig, smak med brioche och gula äpplen. En frisk, fruktig, elegant Champagne med härliga inslag av, brioche, champinjoner och gula äpplen. För minglet såklart men också till lite elegantare fiskrätter som sjötunga exempelvis.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar